Renter og kreditter

Usikret gjeld

Gjeld har vi alle et forhold til. Det kreves mye av oss å ta opp gjeld fordi vi må ha en stø økonomi. Har du ikke en god økonomi kan du ikke få den gjelden du ønsker deg. Dette er det samme med huslån og det er det samme med kjøp av leilighet. Har du en god økonomi vil banken jobbe med deg. Har du en økonomi som ikke er god vil det ta lang tid for deg å komme deg tilbake på det nivået som du fortjener. Her er det mye som kan gjøres bedre. I søken etter det beste lånet vil du måte på lån som krever sikkerhet og lån som ikke krever sikkerhet. Her vil det være ganske mye som skorter og ganske mye som krever litt mer. Sikkerhet krever mer, mens usikret gjeld krever mindre.

Forbrukslån og kredittkort

Forbrukslån krever mer fra deg enn kredittkort, men samtidig gir det deg så mye mer. Det gir mest i penger. Trenger du mye penger på kort tid er det viktig at du tar opp pengene på en sunn måte med en lav rente. Forbrukslånet har fornuftige renter og det har en god struktur for opptak av store beløp på kort tid. Søk derfor på forbrukslån om du trenger 500.000 – 600.000 kroner som maksimumsbeløp. Her må du holde tunga rett i munn. Det kan tenkes at du leser dette og tenker at du vil ha det. Så lett er det ikke. Du må søke og du må bestå søknaden din. Ved å bestå søknaden din må du faktisk klare å gjøre det som de spør om. Det starter med å fylle inn informasjon om deg selv for deretter å bestå en sjekk av din kreditt. Består du sjekken er det fortsatt opp til banken om de vil gi deg lånet. Alt dette skjer på veldig kort tid og lånet kan betale ut, i visse tilfeller, samme dag.

Kredittkortet funger ikke helt på samme måte. Her får du en grense som du kan bruke, men den er ikke like høy som forbrukslånet. Det igjen fører til at renten blir veldig høy. En høy rente er det så å si alltid på kredittkortet sammen lignet med forbrukslånet.

Laveste rente

Vi trenger en lav rente. Forbrukslån har så å si alltid en lavere rente enn et kredittkort om du har en god kreditt. Når det er sagt finnes det flere kort som har en høyt rente og sliter med å få denne betalt. Noen kort har lav rente og noen forbrukslån har høy rente. Sambla.no hjelper deg til å finne de lånene som har lav rente slik at du slipper å ta eller føler at du må ta lån med en høyere rente. Det er renten som hjelper deg, spesielt om du skal sitte på et lån i flere år. Da sliter du deg fort ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *