Lysline.no

Tjen penger på reklame – her er tipsene!

Tjen penger på reklame – her er tipsene for hvordan du kan tjene penger på reklame!

Reklame er en effektiv måte å tjene penger på, og det er mange måter å gjøre det på. Her er noen tips for hvordan du kan tjene penger på reklame:

1. Selg plass i din e-postsignatur: Legg til en link til din bedrifts nettside eller blogg i din e-postsignatur, og selg plassen til en bedrift som ønsker å reklamere for seg selv.

2. Selg plass på din blogg: Hvis du har en blogg, kan du selge plass til bedrifter som vil reklamere for seg selv. Dette kan gjøres ved å legge til en link i blogginnlegget eller ved å legge til en bannerreklame på bloggsiden.

3. Selg plass på dine sosiale medier: Hvis du har mange følgere på sosiale medier, kan du selge plass til bedrifter som vil reklamere for seg selv. Dette kan gjøres ved å legge til en link i dine innlegg eller ved å legge til en bannerreklame på din profil.

4. Selg plass i dine e-mails: Legg til en link til din bedrifts nettside eller blogg i dine e-mails, og selg plassen til en bedrift som ønsker å reklamere for seg selv.

5. Selg plass på ditt nettsted: Selg plass på ditt nettsted til bedrifter som ønsker å reklamere for seg selv. Dette kan gjøres ved å legge til en link i nettstedets header eller footer, eller ved å legge til en bannerreklame på nettstedet.

6. Selg plass i din e-postsignatur: Legg til en link til din bedrifts nettside eller blogg i din e-postsignatur, og selg plassen til en bedrift som ønsker å reklamere for seg selv.

7. Selg plass i dine sosiale medier: Hvis du har mange følgere på sosiale medier, kan du selge plass til bedrifter som ønsker å reklamere for seg selv. Dette kan gjøres ved å legge til en link i dine innlegg eller ved å legge til en bannerreklame på din profil.

8. Selg plass på ditt nettsted: Selg plass på ditt nettsted til bedrifter som ønsker å reklamere for seg selv. Dette kan gjøres ved å legge til en link i nettstedets header eller footer, eller ved å legge til en bannerreklame på nettstedet.