Lysline.no

Tjen penger til klassen – her er noen tips!

Tjen penger til klassen – her er noen tips!

Det er ikke alltid like enkelt å tjene penger når man er student. Men det finnes noen tips og triks man kan bruke for å tjene litt ekstra money. Her er noen forslag:

• Selg ting du ikke bruker lenger. Det er alltid en god idé å tjene penger på ting man ikke bruker, istedenfor å la dem ligge og samle støv. Finn gjenstander du ikke trenger lenger, og selg dem på Finn.no, Facebook Marketplace eller andre nettsider.

• Bli med på undersøkelser. Det finnes mange undersøkelser man kan bli med på, og noen av dem kan være ganske lønnsomme. Sjekk ut undersøkelsessidene Surveypal og Toluna.

• Ta oppdrag på Fiverr. Fiverr er en nettside der du kan tilby dine tjenester til andre brukere. Du kan tilby alt fra å lage logoer og nettsider, til å skrive tekster eller ta opp podcaster. Prisene starter på 5 dollar, og det er opp til deg hvor mye du vil tjene.

• Bli studentambassadør. Mange bedrifter søker etter studenter som kan representere dem på campus eller på messer. Dette er en flott måte å tjene litt penger, og samtidig få god erfaring.

• Jobb som vikar. Det finnes alltid etterspørsel etter vikarer, og det er ofte enkelt å få jobb. Sjekk ut nettsidene vikarbyrå.no eller vikariat.no.

• Jobb med noe du er interessert i. Det er alltid en god idé å jobbe med noe du brenner for. Da blir det ikke bare en jobb, men også en hobby. Finn ut hva du er interessert i, og se hvilke jobber det finnes innenfor dette området.