Lysline.no

Tjene penger på import – Hvordan du kan tjene penger på import

Tjene penger på import – en enkel guide

Enkelte varer koster mye mer i Norge enn i andre land. Dette gjelder spesielt varer som er produsert i Asia, som for eksempel klær, elektronikk og leker. Det er derfor mange som tjener penger på å importere varer fra Asia til Norge.

Det er enkelt å ta i bruk nettbutikker som selger varer fra Asia. Ofte er dette billigere enn å kjøpe varer i Norge. Det er likevel viktig å være klar over at det er en del risiko forbundet med å handle på nettet. Det er derfor viktig å gjøre seg kjent med hvilke nettbutikker som er trygge å handle i.

Det er også viktig å være klar over at det er en del toll og avgifter som må betales når varer importeres til Norge. Dette er noe som man må ta høyde for når man bestiller varer fra utlandet.

Det er mange fordeler ved å handle i utlandet. Det er ofte mulig å finde gode tilbud, og man kan handle varer som ikke er tilgjengelige i Norge. Det er likevel viktig å være klar over at det er noen ulemper forbundet med å importere varer til Norge. Man må være forberedt på å betale toll og avgifter, og det er en viss risiko forbundet med å handle i utlandet.