Lysline.no

Hvordan tjene penger som 12 åring?

Takk til Femelle.no som er Lysline.no sin trofaste promotør og tilbyr sammenligning av beste smålån på minuttet.

Hvordan tjene penger som 12 åring?

Det er mange måter å tjene penger på, og det er ikke alltid like enkelt å finne ut hva som er best for deg. Her er noen tips på hvordan du kan tjene penger som 12 åring:

-Tjene penger på nett: Det finnes mange forskjellige nettsider og apper der du kan tjene penger. Ofte kan du tjene penger ved å gjøre enkle oppgaver, svare på spørsmål eller se på reklamer. Det er viktig å huske på at dette ikke alltid er en stabil inntekt, og at du ikke alltid vil få betalt for det du gjør.

-Tjene penger på gjenbruk: Det er en fin måte å tjene litt ekstra penger på. Du kan for eksempel selge gjenbrukbare materialer som metaller eller plast, eller du kan drive med oppussing og selge det du har fikset opp.

-Tjene penger på husarbeid: Ofte kan det være lett å tjene litt ekstra penger ved å hjelpe til med husarbeid. Dette kan for eksempel være å vaske bilen, klippe gresset eller rake løv.

-Tjene penger på foreldrenes arbeid: Hvis foreldrene dine jobber med noe som du synes er interessant, kan det være en fin måte å tjene penger på. For eksempel kan du hjelpe til med å lage mat, ta oppvasken eller ordne hjemmet.

-Tjene penger på andres arbeid: Det er ikke alltid like enkelt å tjene penger selv, men det er ofte mulig å tjene penger ved å hjelpe andre. For eksempel kan du hjelpe til med å ta bilder, lage mat eller ordne hjemmet.

Det er viktig å huske at det ikke alltid er like enkelt å tjene penger, og at det ofte krever mye arbeid. Men hvis du er villig til å jobbe hardt, kan det være en fin måte å tjene litt ekstra penger på.