Lysline.no

Hvordan tjene penger som 12 åring?

Hvordan tjene penger som 12 åring?

Det er mange måter å tjene penger på, og det er ikke alltid like enkelt å finne ut hva som er best for deg. Her er noen tips på hvordan du kan tjene penger som 12 åring:

-Tjene penger på nett: Det finnes mange forskjellige nettsider og apper der du kan tjene penger. Ofte kan du tjene penger ved å gjøre enkle oppgaver, svare på spørsmål eller se på reklamer. Det er viktig å huske på at dette ikke alltid er en stabil inntekt, og at du ikke alltid vil få betalt for det du gjør.

-Tjene penger på gjenbruk: Det er en fin måte å tjene litt ekstra penger på. Du kan for eksempel selge gjenbrukbare materialer som metaller eller plast, eller du kan drive med oppussing og selge det du har fikset opp.

-Tjene penger på husarbeid: Ofte kan det være lett å tjene litt ekstra penger ved å hjelpe til med husarbeid. Dette kan for eksempel være å vaske bilen, klippe gresset eller rake løv.

-Tjene penger på foreldrenes arbeid: Hvis foreldrene dine jobber med noe som du synes er interessant, kan det være en fin måte å tjene penger på. For eksempel kan du hjelpe til med å lage mat, ta oppvasken eller ordne hjemmet.

-Tjene penger på andres arbeid: Det er ikke alltid like enkelt å tjene penger selv, men det er ofte mulig å tjene penger ved å hjelpe andre. For eksempel kan du hjelpe til med å ta bilder, lage mat eller ordne hjemmet.

Det er viktig å huske at det ikke alltid er like enkelt å tjene penger, og at det ofte krever mye arbeid. Men hvis du er villig til å jobbe hardt, kan det være en fin måte å tjene litt ekstra penger på.