Lysline.no

på InstagramEr du klar for å tjene penger på Instagram? Her er hva du trenger å vite!

Hvordan tjene penger på Instagram?

Det er mange måter å tjene penger på Instagram. Du kan selge reklameplass, samarbeide med merkevarer, drive salg av egne produkter eller tjenester, eller ved å bli betalt for å poste innhold for andre.

For å selge reklameplass på Instagram kan du enten kontakte bedrifter direkte, eller bruke en tredjepartstjeneste som hjelper deg med å sette opp og administrere annonser. Samarbeid med merkevarer innebærer å bli betalt av et merke for å nevne eller vise frem produktene deres i et innlegg. Dette kan gjøres ved å tagge merket i innlegget, eller ved å bruke et spesifikt hashtag de har satt opp for å spore samarbeidspartnere.

Salg av egne produkter eller tjenester på Instagram kan gjøres gjennom å opprette en nettbutikk direkte i Instagram-appen, eller ved å poste lenker til nettbutikken din i innlegg eller i bioen din. For å bli betalt for å poste innhold for andre må du først og fremst ha en stor og engasjert følgerbase. Deretter kan du kontakte bedrifter eller merkevarer direkte og spørre om de er interessert i å betale deg for å poste innhold om dem på din Instagram-konto.